@siwon407 [Siwon]

24.07.2010

  • My friend BOA is also on twitter now BoA_1105 ! Please follow her and show much support 🙂 !! http://twitpic.com/282y70
  • Temanku BOA ikut membuat twitter sekarang BoA_1105 ! Follow dia dan tunjukan suport kalian 🙂 !! http://twitpic.com/282y70

23.07.2010

  • Im excited to sing ‘Looking for the Day’ at the SJ concert. It will be my blessing song to everyone. http://twitpic.com/27r7qw
  • Aku senang karena dapat menyanyikan lagu ‘Looking for the Day’ di konser Super Junior. Itu akan menjadi lagu yang diberkati untuk semuanya. http://twitpic.com/27r7qw

22.07.2010

  • I’ve been given the honor to be an UNICEF Envoy ! Let’s work & pray for the children in need..:) http://twitpic.com/27ik9m
  • Aku telah diberi kehormatan untuk menjadi utusan dari UNICEF ! Ayo bekerja & berdoa untuk anak-anak yang membutuhkan..:) http://twitpic.com/27ik9m

20.07.2010

16.07.2010

14.07.2010

  • God bless in Thailand ♥ !! Thanks for your Love.. 🙂 God please protect them more and more!
  • Tuhan memberkati Thailand ♥ !! Terimakasih untuk cinta kalian.. 🙂 Tuhan, tolong jaga mereka selalu dan selalu!

06.07.2010

My close friend john, He is mixing my English song that I’m singing on 3rdWaveMusic album. It’s the only K-POP English album. Wow!!

01.07.2010

Happy Birthday leeteuk! We love you be with you always and forever Brotha ! 😀

09.06.2010

Morning serve with Donghae 😀 !!

“Brian Joo Mini Showcase Live in Malaysia” July 10, 2010 (Sat) !!

And For more information go to http://www.rhythm-land.com or http://www.facebook.com/rhythmland! Yay :D!!

Holyspirit come to Gag Concert! With Eunhyuk

07.06.2010

We are Third Wave! With Pastor Johnny 🙂 hahaha!

Talking about ONETHING! Spiritual time With Uncle Charlie 😉 !

I pray young christians of this Generation won’t be discouraged! God Bless, Walk with God ♥

Siwon ini kalo di Indonesia mungkin kaya Dude Herlino kali ya, hohohoho.. alim banget gituuuuuu…

17.05.2010

여러분 브라이언형도 팔로우 많이해주세요 :) Hey guys! Please show some love & support to my bro. Brian. He’s my family :) http://www.twitter.com/brianjoomuzik

Semuanya pliss follow Brian hyung juga :) Hey guys! Pliss tunjukkan padaku cinta dan dukungan untuk saudaraku. Brian. Dia adalah keluargaku :) http://www.twitter.com/brianjoomuzik

My bro. Eugene and me, at my other bro. Brian’s house..:) 즐거운시간!

My bro. Eugene and me, at my other bro. Brian’s house..:) Good times!

Me & my brother Brian, just hanging out at his house… Haven’t seen him in a while ;) 즐거운시간’ㅡ’

Me & my brother Brian, just hanging out at his house… Haven’t seen him in a while ;) Good times’ㅡ’

16.05.2010

This is SUPER JUNIOR

15.05.2010

Hahaha kung-fu Choi (!)

05.05.2010

‘불량고양이’- 얼마 전 촬영하던 날 근처를 지나가던 도둑고양이 친구가 이렇게 나를 봤어요! 지금 나처럼! ㅋㅋ

‘Kucing Jelek’- Aku mengambilnya belum lama waktu jalan keliling, Aku melihat kucing yang tersesat! Mirip seperti aku sekarang! he he

(Kalo Siwon ja kaya kucing jelek, lah kita2 ini kaya apa dund? hohohoh… Wonnie, kamu tetap cakep mau berpose gimanapun^^ Btw, abis minum di starbucks ya? hohohoho)

02.05.2010

항상 그림자처럼 함께 해주시는 우리 스텝분들과 한 때…^^

Dengan staf yang selalu bersamaku seperti bayangan…^^

닭살이긴 하지만…여러분께 드리는 제 마음의 선물 입니다…날씨도 좋고…행복한 5월 보내세요! ㅋㅋㅋㅋㅋ

Aku rasa tidak ada alasannya..tapi ini kado untuk kalian dari hatiku…Cuaca bagus…Semoga kalian menjalani bulan Mei dengan gembira!

(Foto ini sebelumnya sudah pernah di upload siwon dengan tweetan yang berbeda, namun dihapus setelah 12 menit, sekarang dia upload lagi, hohoho..)

29.04.2010

Meskipun aku merinding …. Kehadiran bunga di musim semi ke ke. Memberikannya kepadamu bersamaan dengan seluruh hatiku … Berkat!

(dihapus setelah 12 menit……)

28.04.2010

AM4:32 늦은새벽…이른아침…내 모습…

AM4:32 Lately dawn…in early morning…My appearance…

23.04.2010

봄~봄~봄~ 예은이와 커플룩!

Spring~Spring~ Spring~ Couple looks with YeEun!

one more time!^^

18.04.2010

V with Ye Eun~~ !

(buat info bagi yang blum tau, Ye Eun itu anaknya sung min woo di Oh! My Lady (alias anaknya Siwon) hohoho…)

항상 아빠라고 부르며 달려와 안기는 우리 딸 예은이^^ 이미 난 딸바보! 오 마이 레이디는 예은! 채림누나 미안! ㅋㅋ

Berhubung gw ga ngerti dan masih dalam tahap belajar, gw ga tau yang ditulis apaan, kurang lebihnya gini… tolong diralat ya kalo salah,” selalu memanggilnya Ye Eun^^ sekarang aku sudah punya Ye Eun sebagai putriku! Oh, My Lady! sorry Chae Rim!”

pokonya intinya ngomongin anaknya di OML ajah, hoho..

07.04.2010

Thank you everyone for your love & support! Today is a day of celebration & a day of thanksgiving to our LORD! Thank you Jesus for making me so hot!

^^

06.04.2010

– Good time with my Fam…

(adeknya cakep kaya oppanya, hehe…)

04.04.2010

Happy Easter!!

(Siwon ke gereja pas paskah..)

30.03.2010

– 사랑하는 여러분…계속 관심있게 지켜봐주세요!^^ 자동차씬 촬영하는 모습을 매니저형이 찍어준 사진입니다.

“Where is my Lady?”

25.03.2010

– 드디어 트위터 시작합니다. 사랑하는 우리 가족~! 여러분의 관심과 사랑속에 1,2부를 무사히 잘 마쳤네요.^^ 응원 너무나 고맙고 앞으로도 좋은 모습 보여드리는 최시원 되도록 노력할게요.^^

10 thoughts on “@siwon407 [Siwon]

  1. You are my favorite member you are so cool and Ye eun is so cute lovely girl (and boy) you are a beautiful couple

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s